Firme si casete luminoase
Producator avizat.

PRODUCTIE DE CALITATE

ASISTENTA IN PERMANENTA

SERVICIU DE GRAFICA

SERVICIU DE TRANSPORT

TERMENE DE URGENTA

SERVICIU DE MONTAJ

Firme luminoase poliplan

Firme si casete luminoase cu fata din poliplan / textil.

Firme luminoase cu fata din poliplan sunt recomandate pentru dimensiuni mai mari de 3m. In cazul firmelor si casetelor luminoase din plexiglass datorita dimensiunilor maxime ale placilor in cazul casetelor mari este necesar producerea lor din mai multe bucati. Firmele si casetele luminoase cu fata de poliplan ofera posibilitatea de a produce casetele la orice dimensiune, oferind aceeasi iluminare perfecta si rezistenta la intemperii ca in cazul altor materiale.

caseta-luminoasa-poliplan.jp2

Firme luminoase

poliplan

caseta-luminoasa-poliplan-max.jp2

Firme luminoase

poliplan

Firmele luminoase din poliplan reprezinta una dintre modalitatile de semnalistica outdoor cu un efect vizual foarte bun.

Firma luminoasa poliplan este ideala pentru a promova imaginea brand-ului tau, atat ziua cat si noaptea, punand in evidenta spatiul comercial sau locatia business-ului tau.

firma-luminoasa-poliplan-wash.jp2

Firme luminoase

poliplan

caseta-luminoasa-poliplan.jp2

Firme luminoase

poliplan

Firmele luminoase reprezinta cea mai buna metoda de prezentare stradala si este in general folosita pentru exterior (outdoor) insa se poate folosi si pentru decorarea de interior (indoor).

Oferim montaj, transport si masuratori la cerere pentru producerea casetei (firmei) luminoase perfecte. La cererea clientului oferim si servicii de grafica.

Putem sa iti transformam logo-ul intr-o firma luminoasa creativa care sa atraga privirile potentialilor clienti. Astfel, producem casete luminoase Poliplan in diferite forme, dimensiuni sau culori, folosind doar materiale rezistente de cea mai buna calitate la preturi imbatabile, fara sa facem rabat de materiale. 

In general firmele luminoase le realizam din profile de aluminiu oferind avantajul ca sunt usoare si totodata economice. In acelasi timp, firmele luminoase fiind din aluminiu nu ruginesc si are o durata de viata mare.

Lateralele casetei sunt realizate din profile de aluminiu si se pot vopsi in diferite culori electrostatic dandu-i un efect vizual ridicat.

Pentru producerea acestor firme luminoase, Atlas Media Productie va pune la dispozitie pentru finalizarea comenzii oameni din vanzari ce va pot raspunde la orice intrebare, grafician si proiectant. La cerere va putem ajuta si cu actele necesare pentru firmele luminoase.

Putem face montaje de firme luminoase in orice oras din tara.

Atlas Media produce firme luminoase si casete luminoase de inalta calitate la preturi promotionale.

Firme luminoase respectand exact cererea clientului.​Pot avea orice forma. De la patrate, cercuri, dreptungiuri chiar si volumetrii sub forma unui logo.

Cere oferta personalizata

Program Luni-Duminica 09:00 - 23:00

Dudesti-Pantelimon nr. 42

Incinta RAMS, Bucuresti

Multumim, o sa va contactam curand!