Firme si casete luminoase
Producator avizat.

PRODUCTIE DE CALITATE

ASISTENTA IN PERMANENTA

SERVICIU DE GRAFICA

SERVICIU DE TRANSPORT

TERMENE DE URGENTA

SERVICIU DE MONTAJ

Firme luminoase plexiglass

Firme si casete luminoase cu fata din plexiglass

Firme luminoase cu fata din plexiglas si cant cu profile speciale din aluminiu, reprezinta compromisul ideal intre pret si aspect.

Stiplexul utilizat este special conceput pentru confectionarea de casete luminoase si in functie de marimea firmei, poate fi de intre 3 si 5 mm grosime. In vederea personalizarii folosim doar atocolant translucent ce este disponibil intr-o paleta larga de culori.

firma-luminoasa-plexiglass.jp2

Firme luminoase

plexiglass

firme-luminoase-plexiglas.jp2

Firme luminoase

plexiglas

Firmele luminoase sunt produse dintr-un profil de aluminiu de 10 cm pentru firmele outdoor, 6 cm firmele luminoase textile pentru interior si de 14-18 cm profilul firmelor luminoase dubla fata. Iluminarea lor se face cu led-uri iar fata/fetele casetei este imprimata direct sau colantata dupa caz. Fata firmei luminoase difera in functie de tipul casetei, poate fi din plexiglass, poliplan sau textil.

firme-luminoase-plexiglass.jp2

Firme luminoase

plexiglas

firma-luminoasa-plexiglas.jp2

Firme luminoase

plexiglas

Firmele luminoase reprezinta cea mai buna metoda de prezentare stradala si este in general folosita pentru exterior (outdoor) insa se poate folosi si pentru decorarea de interior (indoor).

Oferim montaj, transport si masuratori la cerere pentru producerea casetei (firmei) luminoase perfecte. La cererea clientului oferim si servicii de grafica.

Casetele luminoase plexiglas cu fata din plexiglas au in componenta profile de aluminiu de diverse latimi 90mm, 120mm, 150mm, sau 180mm in cazul casetelor luminoase cu doua fete

In interiorul casetei se regaseste un cadru metalic dispus pe toate laturile casetei pentru ai oferi rezistenta de care are nevoie la conditiile de mediu.

Electrica din interiorul carcasei este compusa din module led cu alimentare continua.

Vizualul casetei luminoase din plexiglas se personalizeaza doar cu autocolant de exterior translucent, printat sau decupat computerizat la plotter la cerere.

Dimensiune maxima recomandata: 3mp, conditionati de lungimea maxima a plexiglasului. Toate aceste casete luminoase plexiglas ce depasesc aceasta dimensiune se realizeaza modular din mai multe elemente, iar fata din plexiglas necesita imbinare

Firme si casete luminoase cu fata din plexiglas sunt varianta optima - un aspect foarte placut, o iluminare perfect uniforma datorita proprietatilor speciale ale plexiglasului, culori vii si print de calitate maxima si o flexibilitate foarte mare in crearea de proiecte speciale: iluminare partiala, straturi multiple de plexiglas, plexiglas colorat in masa si iluminat.

Atlas Media produce firme luminoase si casete luminoase de inalta calitate la preturi promotionale.

Firme luminoase respectand exact cererea clientului.

​Firmele luminoase pot avea orice forma. De la patrate, cercuri, dreptungiuri chiar si volumetrii sub forma unui logo.

Cere oferta personalizata

Program Luni-Duminica 09:00 - 23:00

Dudesti-Pantelimon nr. 42

Incinta RAMS, Bucuresti

Multumim, o sa va contactam curand!