Productie firme si casete luminoase Bucuresti | Oferim montaj si transport la cerere

Firme si casete luminoase Bucuresti

Firme luminoase, casete luminoase si reclame luminoase la cel mai bun raport calitate/pret din Bucuresti.

Pe piata Romaneasca exista foarte multe tipuri si modalitati de a costrui firme luminoase! De la firme luminoase clasice la cele compuse din materiale usoare cu finisaje deosebite sau forme atipice.

Avand in dotare aparatura de ultima generatie reusim cu brio sa indeplinim orice cerinta, calitate, exigenta in acest domeniu.

Sa incercam o mica clasificare a firmelor luminoase cel mai des intalnite, insa atentie!… Nu ne  limitam doar la produsele prezentate mai jos ci suntem deschisi oricarui proiect.

Incearca sa gasesti modelul de firma luminoasa ideala pentru afacerea ta in lista de mai jos, iar daca nu ai nici cea mai vaga idee, contacteaza-ne si o gasim noi.

firme-luminoase-plexiglas.jp2

Firme luminoase plexiglass

Producem firme luminoase la orice dimensiune cu fata din plexiglas. Firmele luminoase din plexiglas sunt produse dintr-un profil de aluminiu de 10 cm. La cerere acestea se pot face si dubla fata, iluminand astfel ambele fete pentru o mai buna vizibilitate. Atlas Media Productie ofera gama completa de la productia de casete si firme luminoase in Bucuresti cat si montaj si transport in toata Romania.

Firme luminoase textil

Firmele luminoase din textil sunt o varianta mai economica in comparatie cu firmele luminoase din plexiglas. Deasemea firma luminoasa din textil poate avea orice dimensiune, in timp ce casetele din plexiglas nu se pot face mai mari de 3m lungime fara a se produce din bucati.

Atlas Media Productie ofera productie in Bucuresti insa transport si montaj in toata tara.

firma-luminoasa-poliplan.jp2
Caseta-luminoasa_9905272_1345616013.jpg

Firme luminoase dubla fata

Atlas Media Productie are o gama noua de firme luminoase cu iluminare dubla fata. Firma luminoasa dubla fata este produsa dintr-un profil de aluminiu de 14 cm iar fetele pot fi atat din poliplan cat si din plexiglas.