x1.jp2

Firme si casete luminoase

   CERE OFERTA ACUM: 0765.491.597   

De ce Atlas Media ?

PRODUCTIE DE CALITATE

ASISTENTA IN PERMANENTA

SERVICIU DE GRAFICA

SERVICIU DE TRANSPORT

TERMENE DE URGENTA

SERVICIU DE MONTAJ

  • Facebook

Aboneaza-te la canalul nostru pentru portofoliu

 

MODELE FIRME LUMINOASE

 

Modele de firme si casete luminoase

Atlas Media producator de firme luminoase. Cele mai bune preturi pentru firme luminoase de calitate din Romania. Productia firmelor luminoase sau casetelor simple se face in sediul nostru din Bucuresti, sos. Dudesti-Pantelimon dar punem la dispozitie clientilor montaje in toata tara.

Producem firme luminoase la orice dimensiune si forma !

firma-luminoasa-plexiglass.jp2

Firme luminoase

plexiglass

firma-luminoasa-ovala.jp2

Firme luminoase

ovale

Firmele luminoase sunt produse dintr-un profil de aluminiu de 10 cm pentru firmele outdoor, 6 cm firmele luminoase textile pentru interior si de 14-18 cm profilul firmelor luminoase dubla fata. Iluminarea lor se face cu led-uri iar fata/fetele casetei este imprimata direct sau colantata dupa caz. Fata firmei luminoase difera in functie de tipul casetei, poate fi din plexiglass, poliplan sau textil.

firma-luminoasa-litere.jp2

Firme luminoase cu litere

firma-luminoasa-poliplan.jp2

Firme luminoase poliplan

Firmele luminoase reprezinta cea mai buna metoda de prezentare stradala si este in general folosita pentru exterior (outdoor) insa se poate folosi si pentru decorarea de interior (indoor).

Oferim montaj, transport si masuratori la cerere pentru producerea casetei (firmei) luminoase perfecte. La cererea clientului oferim si servicii de grafica.

Putem produce orice tip de caseta luminoasa, la orice dimensiune si forma, insa daca nu sunteti hotarati asupra modelului puteti vizita site-ul nostru atlasgraphics.ro pentru a vedea diverse modele sau puteti achizitiona o firma luminoasa standard ca dimensiune si forma din magazinul nostru online magazin-atlas.com

firma-luminoasa-interior.jp2

Firme luminoase

pentru interior

firma-luminoasa-textil-indoor.jp2

Firme luminoase

textil indoor

firma-luminoasa-led.jp2

Firme luminoase

speciale

firma-luminoasa-programabila.jp2

Firme luminoase

led

ALTE MODELE DE FIRME

Firme si casete neiluminate / Firme si casete dubla fata

caseta-neiluminata.jp2

Caseta neiluminata

Caseta-luminoasa_9905272_1345616013.jpg

Firme luminoase dubla fata

Firmele luminoase dubla fata, se confectioneaza in general din profile speciale de aluminiu cu diverse latimi, sau alucobond.

Fetele acestora sunt din plexiglas sau backlit si sunt imprimate cu autocolant translucent ce poate fi printat sau decupat pe formele dorite.

Sistemul de prindere in consola este realizat din tevi patrate de aluminiu, otel sau inox in functie de preferinte, ajustand astfel dificultatea montajului si servisarii.

Dimensiune maxima recomandata: 3mp in cazul plexiglasului sau 10mp pe verticala in cazul backlit-ului. Distantarea fata de perete nu poate fi mai mare de 1ml din motive de rezistenta

 

Cere oferta personalizata

Program Luni-Duminica 09:00 - 23:00

Str. Livezilor 92, Pantelimon 077145, România

Multumim, o sa va contactam curand!